Workshop Metode inovatoare în activitățile de predare inclusivă - Proiect Erasmus+ VISTE

Publicat de WebmasterLSDV în: 2019-01-17

Liceul Special pentru Deficienți de Vedere instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează workshop-ul intitulat „Metode inovatoare în activitățile de predare inclusivă”. Evenimentul se adresează cadrelor didactice care predau elevilor cu și fără dizabilități vizuale, precum și altor persoane implicate în educație în organizații non-guvernamentale și este desfășurat în cadrul PROIECTULUI ERASMUS+ VISTE: “Empowering spatial thinking of students with visual impairment” (Dezvoltarea gândirii spațiale la elevii cu dizabilități vizuale), 2016-1-EL01-KA201-023731.

Evenimentul va avea loc miercuri, 23.01.2019, între orele 11:00-17:00, în sala festivă a liceului, pe Calea Dorobanților nr.31, Cluj-Napoca.

În cadrul atelierului participanții vor avea ocazia să lucreze utilizând componentele educaționale realizate și să testeze instrumentul digital creat  în proiect,  în vederea îmbunătățirii gândirii spațiale la elevii cu dizabilități vizuale. Componentele educaționale cu care vom lucra implică atât elemente bidimensionale accesibilizate, cât și obiecte 3D elaborate cu ajutorul imprimantei achiziționate în cadrul proiectului.

1 fișiere anexate