Elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca au primit o nouă mașină de scris în Braille!

Publicat de WebmasterLSDV în: 2014-10-28

Domnișoarei

Ramona MÃŽNDRU,

Manager Salon Cat Walk, Cluj-Napoca


ÃŽn urma campaniei 13 cu Atitudine organizată de domnișoara Ramona MÃŽNDRU, manager al salonului de înfrumusețare Cat Walk, în data de 13 octombrie 2014, un elev al Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca a mai primit o mașină de scris în Braille, atât de necesară pentru luarea notițelor în timpul orelor de curs.

Această mașină de scris în Braille este extrem de utilă pentru elevii nevăzători, așa cum este caietul și stiloul pentru elevii fără deficiențe din școlile de masă. Din păcate instituția noastră nu are posibilitatea să achiziționeze, din bugetul propriu, această mașină de scris. ÃŽnsă comunitatea clujeană este tot timpul alături de noi și astfel, la inițiativa domnișoarei Ramona MÃŽNDRU și a salonului Cat Walk, dar și a doamnelor care au frecventat salonul în ziua de 13 octombrie 2013, s-a reușit strângerea sumei necesare pentru achiziționarea unei mașini de scris în Braille, în valoare de 3300 lei.

Mașina în Braille a sosit deja în instituția noastră și un elev nevăzător se va bucura de aceasta la clasă.

Conducerea Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, alături de elevii instituției doresc să mulțumească domnișoarei manager Ramona MÃŽNDRU și salonului Cat Walk pentru această inițiativă și pentru sprijinul acordat în achiziționarea mașinii de scris în Braille.


Cluj-Napoca,

28 octombrie 2014




Director

Roxana Elena CZIKER