Festivalul cultural Miraje - editia a VI-a

Publicat de WebmasterLSDV în: 2013-05-23

ÃŽn perioada 23-24 mai 2013, între orele 18-21, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, se va desfășura a VI-a ediție a Festivalului Cultural Miraje.

Fondat în 2008, Festivalul contribuie la promovarea talentelor persoanelor cu dizabilități și la integrarea în comunitate a acestora prin intermediul teatrului, muzicii și dansului.

Eroii Mirajelor sunt chiar tinerii cu dizabilități implicați în trupe de teatru, muzică și dans și susținuți de artiști consacrați care completează agenda evenimentului.

Organizatorii acestui festival sunt: Fundația Comunitară Cluj, Asociația Lions Club Genesis, Asociația Fapte și Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca.

Parteneri: Casa de Cultura a Studenților Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, Inspectoratul Åžcolar Județean Cluj și Tineret în Acțiune. Acest proiect este co-finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune (Inițiative ale tinerilor 1.2). Mai multe informații despre Programul Tineret in Acțiune gasiti la www.tinact.ro.

In acest an vor participa trupe de teatru, muzică și dans din București, Buzău, Simeria, Timișoara și Cluj-Napoca (Boemdance, Step up, Față-n față, Trupa Yes, Ansamblul folcloric Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 REZGOFU, Trupa de teatru CALOR, Grupul de folk "Lacrimă de dor", membrii din trupa de teatru "Viceversa",etc.).

Invitați speciali: Vița de Vie și The Beat.

Intrarea este liberă.

Vă așteptăm cu drag!