Parteneriat școlar multilateral Comenius

Publicat de WebmasterLSDV în: 2011-04-29

Liceul pentru Deficienți de Vedere, ClujNapoca, organizează în perioada 25 aprilie 02 mai 2011, cea de a treia întâlnire în cadrul programului de parteneriat școlar multilateral Comenius, cu titlul : „Expresii corporale modalitate de incluziune socială a copiilor cu deficiențe de vedere”.

La întâlnire participă 12 specialiști din domeniul deficiențelor de vedere și 25 de elevi nevăzători cu vârsta cuprinsă între 9 și 17 ani, din 3 țări membre ale Uniunii Europene : Franța - în calitate de coordonator al proiectului, Ungaria și România- în calitate de parteneri.

Din cadrul Liceului pentru Deficienți de Vedere, Cluj, participă un număr de 8 elevi nevăzători cu vârste cuprinse între 11 si 16 ani și cadre didactice.

Scopul acestei reuniuni este stimularea creativității copiilor nevăzători, dezvoltarea independenței și autonomiei personale și a încrederii în forțele proprii, prin participarea la activități de orientare și mobilitate, mișcare a corpului prin muzică, dans și teatru.

ÃŽntâlnirea se finalizează cu interpretarea unei piese de teatru cu titlul : “ Strălucirea anotimpurilor”. Aceasta se va derula pe scena Teatrului de păpuși Puck, Cluj Napoca, instituție cu care Liceului pentru Deficienți de Vedere, Cluj, a încheiat un protocol de colaborare.

Vă invităm la teatru în data de 30.04.2011, ora 17.30.