Părul de vis (Mondenități)

Publicat de WebmasterLSDV în: 2008-02-18

Cura

Orice păr, dacă este vopsit sau făcut permanent, pieptănat sau periat, obosește și poate duce la apariția mătrețiiinestetice și nedorite.

Pentru a-ți « repara »părul, cele mai indicate sunt curele.

Cura pentru fiecare problemă:

ÃŽn cadrul curelor Leaven sunt necesare următoarele substanțe:

Curele cu ampule vizează puternic pielea capului. Curele cu pulverizare dau energie părului slăbit. ÃŽi oferă umiditate și îi dau volum. Lichidele pentru vârfuriajută la refacerea vârfurilor de păr care sunt despicate.

Curele Washout sunt ideale pentru o structură a părului distrus.

Curele pentru întreținere și regenerare sunt cele mai intense cure cu acțiune puternică și efect de lungă durată.

Face o apă de păr să crească părul mai bine? O rădăcină de păr slabă, dar altminteri intactă se poate întări, folosind o apă de păr stimulatoare.

Produse de coafat

ÃŽngrijireapărului este una, iar coafatul profesionist este alta. Există o mulțime de produse pentru coafat, dar vă sugerăm să nu le folosiți pe toate odată.

Fixativul

Fixativul ajută la modelarea frizurii. Părul proaspăt spălat, se piaptănă mult mai ușor și capătă mai multă elasticitate. Face ca părul să nu mai stea vâlvoi și are grijă de ținuta lui.

Gelul fixativ

Gelul fixativeste cel mai bun mijloc de modelare, pentru șuvițele de păr sau pentru o frizură expresivă. Gelurile sunt incolore, fără grăsimi și oferă părului un farmec vizibil.

Wax

Ceara Wax dă strălucire și o anumită poziție șuvițelor de păr. Ea se pretează privirilor lejere de efect, la modă.

Prelucrat de Adela Cetinoiu clasa a XI-a A