Gala excelenței “10 pentru Cluj: Juniorii Clujului, Speranțele Cetății”

Publicat de WebmasterLSDV în: 2009-12-17

Marți, 15 decembrie 2009, începând cu ora 17.00, la Casa de Cultură a Studenților a avut loc prima ediție a Galei excelenței “10 pentru Cluj: Juniorii Clujului, Speranțele Cetății”, în cadrul căreia primarul Sorin Apostu i-a premiat pe tinerii clujeni care au realizat performanțe deosebite în cursul anului 2009.

La secțiunea Sport de echipă, elevii din cadrul echipei de înot "Hope" a Liceului pentru Deficienți de Vedere Cluj au fost premiați datorită performanțelor internaționale cu totul deosebite. La Festivalul internațional al sportului pentru persoane cu dizabilități din Germania echipa de înot "Hope" a cucerit Cupa pentru cea mai bună echipă.

Ne bucurăm de inițiativa primarului de a organiza o asemenea manifestare! Suntem nespus de fericiți pentru juniorii Liceului pentru Deficienți de Vedere, speranțele cetății, care s-au numărat printre cei selectați, alături de alți tineri minunați ai Clujului, la prima ediție a Galei excelenței.

Mulțumim Clubului CFR 1907 Cluj care, prin intermediul primăriei, a premiat echipa de înot "Hope" cu diplome, echipamente sportive și 1000 euro!