Balul bobocilor (Pulsul școlii

Publicat de WebmasterLSDV în: 2009-03-31

ÃŽn data de 8 noiembrie 2008 a fost organizat „Balul bobocilor”, o tradiție a tuturor liceenilor. Ca și în anii trecuți, elevii claselor a XII-a au fost cei care au organizat acest program. Gheorghe Câmpian și Lavinia Lacatos au fost prezentatorii programului.

Din juriu au făcut parte: doamna profesoară Liliana Vutcovici, domnișoara profesoară Raluca Tehei, domnul profesor Ion Podosu, elevele Maria Marcela Popescu și Elena Preoteasa. Ei au desemnat câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc, dar și Miss și Mister Popularitate 2008. Până la desemnarea câștigătorilor, elevii clasei a IX-a au avut de trecut peste cele cinci probe: prezentare, cultură generală și perspicacitate, aptitudini, karaoke și dans.

Deși probele nu au fost foarte grele, emoțiile au fost foarte mari în rândul bobocilor. După proba de dans, emoțiile au devenit din ce în ce mai mari. Era momentul în care juriul trebuia să decidă cine va fi ales cu titlul de Miss și Mister Boboc 2008-2009.

După ce juriul a desemnat-o ca Miss Boboc pe Ana Ciorap și Mister Boboc pe Bogdan Mureșan, iar Miss Popularitate și Mister Popularitate pe Loredana Prundaru și Alexandru Pușcașu, a urmat o adevărată petrecere plină de distracție, glume și dansuri. A fost o zi de care cu siguranță cei prezenți își vor aminti cu drag.

Maria Marcela Popescu
Clasa a XII-a B